Kopen Top Accu Asus n56vm Goedkope

Accu Asus n56dp zal binnenkort een nieuwe veelzijdige 15-inch spel georiënteerde laptop, de Asus FX503. Naar de programma, Quad Core-processor, gewijd NVIDIA GTX grafische kaart, IPS scherm of zelfs SSD-opslag.

De Asus FX503 is ontworpen rond een Intel HM175-chipset, een Kaby Lake Quad Core i5-7300HQ Processor (2,5 GHz) of Core i7-7700HQ (2,8 GHz) en een maximumbedrag van de RAM-geheugen van 32 GB DDR4 2133 MHz (twee sleuven).

De graphics behandelingen worden toevertrouwd aan een dedicated NVIDIA Pascal-kaart, in dit geval de GeForce GTX 1050 2/4 GB toegewezen GDDR5 of GeForce GTX 1060 3/6 GB GDDR5 gewijd.

Aan de kant van de weergave, de Accu Asus n56dy is uitgerust met een 15,6-inch anti-schittering weergeven Full HD (1920 x 1080) 60 Hz 45% NTSC naar TN- of IPS-technologie afhankelijk van de modellen.

Opslag is toegewezen aan een 1 TB tot 5.400 RPM of 7.200 RPM of een 1 tb hybride harde schijf met 5.400 RPM met 8 GB SSD Cache, of een speciale Mr 2 SATA 3.0 (6.0 Gb/s) SSD 128/256/512 Gb. Sommige modellen kunnen een harde schijf ook combineren met een SSD.

De Asus FX503 integreert ook een HD-webcam met micro 2 ICEPower luidsprekers, een SD/SDHC kaartlezer, evenals een Bluetooth-verbinding, Wi-Fi AC (2 x 1), HDMI 2.0, hoofdtelefoon/microfoon combo, Gigabit Ethernet en 3 x USB 3.0.
Aan de andere kant, maakt het duidelijk de impasse op een USB 3.1 Type-C dat sommige zeker zal teleurstellen.

Verkrijgbaar in de kleuren grijs en rood, de Accu Asus n56jr zal hebben een 7, 8mm-rand, waardoor het 15.6 inch Nanoedge scherm passen aan het lichaam van een 14-inch-notebook.

Er is ook de ASUS Splendid visuele optimalisatie technologie, die zal vier betaalbare weergaven met een enkele klik. De normale modus zal dienen voor alledaagse taken; De levendige modus verbetert het contrast in de foto's en video's; Eye Care modus vermindert blauwe lichtniveaus Voorkom visie problemen; En, ten slotte, handmatige modus staat aangepaste kleuraanpassingen.

Accu Asus n56vb laptops brengen ook de ASUS SonicMaster-Hardware en software optimalisatie tool voor een hogere kwaliteit van de geluidsinstallatie – en de Asus Superbattery-naar het bieden van een langere levensduur dan conventionele lithiumbatterijen. De batterij 42W maakt gebruik van de nieuwe ASUS batterij opladen gezondheidstechnologie, die zich uitstrekt van de duur, en doorstaat de snelle belasting, die 60% van zijn capaciteit ingevuld slechts 49 minuten.

Gelanceerd in zwarte kleuren met silver en white, is de Asus VivoBook Max gericht om een meeslepende multimedia-ervaring bieden. De modellen zijn ondanks de 15,6-inch display, ultralight, met een gewicht van 1, 9kg.

De ASUS SonicMaster Audio omvat de ICEpower technologie, zodat het geluid meer zuiver en kristallijne, en de 3w luidsprekers per kanaal, met een resonantieholte van 24CC, biedt verbeteringen in de bas en zang. Bovendien, de ASUS AudioWizard biedt vijf audio definities: muziek, film, games, stem en opname.

In het geval van video's optimaliseert de Accu Asus n56vj Life-technologie intelligent elke pixel in de gewenste frames, scherpte en contrast op 150% te verhogen. De ASUS VivoBook Max serie telt nog steeds met Superbatt technologie, die levert maximaal 700 opladen cycli.

Betreffende een nieuwe aanpak op het ontwerp van koelsystemen voor laptops ter vermindering van de dikte van de gaming machines, die onder de naam Max-Q gepresenteerd door Nvidia, ASUS heeft gereageerd, eerst. Het spel introduceerde het beest GX501 Nvidia GeForce GTX ROG Zephyrus, een gloednieuwe 1080 dikte lichaam enige 17.9 millimeter en een gewicht van 2,2 kilo.

15,6-inch scherm wordt hier gemonteerd met de vernieuwingsfrequentie van 120 Hz en technologische ondersteuning FullHD G-Sync en 100% van sRGB, Intel Core i7-7700HQ, maximaal 24 GB aan systeemgeheugen en SSD 1 TB capaciteit NVMe. Op de zijkanten van de laptop, standaard stekkerverbindingen. Hier vinden we een 3,5 mm audio-aansluiting, HDMI, USB 3.0 en USB-een van een soort (C).

Zoals in het geval van een laptop, de Accu Asus n56vm , is nou hier dat het verlicht toetsenbord is verplaatst naar de voorzijde van de laptop. Het touchpad is te wijten aan het feit dat geplaatst op de positie, waar de norm het numerieke toetsenblok was.

Een interessante functie is aanzienlijk koelsysteem "Active aërodynamische System", wanneer op hetzelfde moment het verhogen van het klepje aan de onderkant van de laptop er is geslagen uit de steunpoten die van het stootkussen voor betere luchtcirculatie stijgen.

Accu voor Asus A32-N56

Dankzij de zakrivenému van het oppervlak van de ventilator en de speciale urýchľovaču kan verdrijven warmte meer efficiënt koeling systeemcomponenten, terwijl in de open stand van de laptopcomputer, verhoogt het volume van de luchtstroom van maximaal 20% tot haar een nog betere omloop.

ASUS dit interessante spel een beetje tijdens de laatste week begonnen met de verkoop op de Slowaakse markt, prijs is vastgesteld op € 3 049.

De Asus FX503 weegt 2.3 Kg en maatregelen 384 x 262 x 24 mm. Het draait op Windows 10 met een 4-cel batterij voor 64 Whrs.

Het maakt gebruik van een verlichte retro chiclet toetsenbord van rode anti-beeldschaduwen evenals Fan technologie Overboost die de efficiency maximaliseert van de koeling gewaarborgd door 2 fans en een systeem van koperen warmte. Daarnaast vergemakkelijkt een paneel hieronder toegang tot RAM, harde schijf en SSD locaties.

http://potentelaser.mie1.net/e626925.html

http://potentelaser.myanmars-now.com/e3925.html

http://joehilldottvcom.jamroomhosting.com/kopenaccu/blog/7263/accu-asus-n56vj-gratis-verzending-kopen