Accu Asus r511lab

Als het gaat om laptops, is Accu Asus k555lab heel vruchtbaar met haar assortiment met maar liefst vier laptop serie. Er is ZenBook laptop serie - een van de meest populaire - en er is ook Eeebook en VivoBook serie. ASUS heeft ook een speciale reeks van gaming laptops de RoG of de Republiek van Gamers genoemd. De Eeebook is gericht op gebruikers van de begroting, terwijl de VivoBook is gericht op de lichtjes premie categorie van gebruikers. Het bedrijf, onlangs besloten te geven haar VivoBook serie een impuls met de lancering van VivoBook S15 (S510UN) in India.

We onlangs kreeg bezit van de Core i7 variant, die is geprijsd op Rs 79,990 en gingen op de verkoop van deze maand. Na het gebruik van maakt het uitgebreid voor een paar dagen die kunnen we zeggen dat de laptop brownie punten voor kijkt maar het verdient ook een boog-rivaal enkele van de top presterende laptops in de markt zoals het voorzien van Intels nieuwste 8e generatie processor. Hier is onze review.

Wat betreft het gewicht is, doet Accu Asus k555ld de evenwichtsoefening - letterlijk en figuurlijk - helemaal perfect. Het is niet de lichtste laptop rond maar is ook niet een van de omvangrijke ones. Hij weegt 1.7kgs, oftewel tad beetje minder dan de 15-inch Apple MacBook Pro met Touch Bar (1.8kgs). Dit is na de VivoBook S15 17,9 mm dun en de MacBook 15.5 mm dun.

Het verlichte toetsenbord heeft sleutels gelijkmatig verdeeld. De reistijd van de toetsen is echter niet veel, niet geven ons een vertrouwen beroerte. Vaak vonden we onszelf herbevestigen van als we de vereiste sleutels ingedrukt of gemist. Echter, dit is een van de factoren die gebruikers hebben om te leven met de gegeven van de dikte van de laptop.

Het touchpad is ruim, aangezien er een heleboel ruimte om te bewegen rond je vinger. Op de hoogste juiste hoek vindt u ook een sensor van de vingerafdruk aangedreven door Windows Hello. Wij vonden het feit dat er genoeg ruimte om te rusten van je handpalmen is tijdens het typen en er geen toevallige klikken van het touchpad zijn terwijl doen.

In tegenstelling tot sommige van de bovenlaag laptops, heeft het Accu Asus k555ln sprekers onderaan in plaats daarvan aan de bovenkant. Er staan vanaf de voorzijde op de linker- en rechterkant. Terwijl we niet de voorkeur aan dit als een ideale plek voor luidsprekers, vonden wij de stereo audio kwaliteit indrukwekkende. Dit komt hoffelijkheid Asus SonicMaster-audiotechnologie die een tuned audio software en hardware combinatie voor een betere ervaring heeft.

ASUS VivoBook S15 is nogal een krachtpatser als we over zijn prestaties praten. U kunt elk soort toepassing werpen op het en u zult niet teleurgesteld worden. Na een paar van afbeelding-zware games spelen op de laptop en gebruikt het als onze dagelijkse chauffeur met meerdere browsers en tabbladen geopend, het apparaat gewoon geweigerd te stotteren.

Dit is op pari met wat we hadden verwacht, gezien het feit dat de Accu Asus k555lnb loopt 8e generatie Intel Core i7-8550U processor, wat een van de beste processors tot datum computing. Het apparaat kan worden geconfigureerd met maximaal 16GB RAM, die ruim genoeg is om uit te voeren van alle uw basistoepassingen. Het kan zelfs nemen op multitasking proces met zware games op de achtergrond uitgevoerd.

de VivoBook S15 brengt ook een bos van vooraf geladen toepassingen zoals Accu Asus r511lab , Asus GiftBox, prachtige Utility, opladen van de gezondheid van het batterij van ASUS, Asus installeren, Asus Live Update, MyAsus servicecenter en nog veel meer. Terwijl sommige van deze belangrijk en nuttig zijn, sommige mag niet u ooit.

Een van de toepassingen die we belangrijk vonden was de prachtige app die u kunt aanpassen met behulp van de weergave-instellingen van de laptop. Het is mogelijk om te springen tussen normaal, Eye Care, levendig en handmatige display opties.

Wat betreft video's, heeft Asus opgenomen zijn videotechnologie van Accu Asus r511la dat wordt gezegd dat het werken achter de schermen om meer scherpe en levendige video's op het scherm. Wij hebben al over de SonicMaster audiotechnologie vermeld dat filters lawaai en duidelijke audio met diepere bass leveren.

Met zo veel functies op sleeptouw en een heleboel processing power onder de motorkap kan men verwachten dat van de laptop aan hitte omhoog na continu gebruik. Dat was echter niet het geval in onze tests. De laptop op geen enkel moment bleek te worden verwarmd. Terwijl de processors Super-efficient zijn, is wat houdt ook het apparaat afgekoeld de Asus' IceCool technologie die de gemiddelde palm rest temperaturen onder 35-graden houdt.

Accu voor Asus R511LNB

Komend aan de batterij, schijnt de laptop over de hele linie. De Asus van lithium-polymeerbatterij zorgt voor de laptop voor meer dan 6 uur op regelmatig gebruik. Zware gebruikers wellicht sluit het na 3-4 uur. Terwijl dit subjectief is en veranderingen met elke gebruiker en hoe hij/zij maakt gebruik van de laptop, men er zeker van kan dat het zeker zal leveren meer dan sommige van de mid-range 6e generatie of 7e generatie laptops.

ASUS lijkt te hebben een homerun sloeg met de VivoBook S15. Het zeker versterkers op het spel in de markt en heeft de potentie om een benchmark op zich voor dagelijks gebruik laptops.

All-in-all, VivoBook S15 voor ons heeft mogelijk gewoon een nieuwe benchmark in de categorie 'dagelijks gebruik' laptop met een aantal van de nieuwste set van specs, aangenaam ontwerp en een agressieve prijskaartje.

http://www.kopenaccu.com/asus-a555lnb.html

http://www.kopenaccu.com/asus-dx992ln.html

http://www.kopenaccu.com/asus-dx992lnb.html