Accu IBM Thinkpad k2450s

Accu IBM Thinkpad k2450s heeft zijn mainstream draagbare gaming-lijn vernieuwd door de lancering van het legioen Y520, een model verkrijgbaar in verschillende configuraties, gericht op de portefeuille van spelers die aandacht besteden aan de portefeuille, maar die niet wil afzien van de bouwkwaliteit en prestaties. Ons consumentenpanel gemonteerd een zevende generatie Intel Core i7 7700HQ processor, 16GB DDR4 RAM-geheugen van 2400MHz gekoppeld en een NvidiaGTX 1050 GPU vanaf 4GB GDDR5, maar opties met i5 of GTX 1050 TI-processors zijn ook beschikbaar. De opslag wordt toevertrouwd aan de SSD combo PCI-E NVMe door 128Gb en 1TB harde schijf 2,5-inch.

Het scherm is een 15.6 ″ FHD IPS niet-schitterend LED-achtergrondverlichting 1920 x 1080 heeft goede kijkhoeken en warme kleuren. Echter de helderheid niet erg hoog is, en de input lag is hoger dan de gemiddelde categorie, met meer dan 36ms grijs naar grijs. Het audio-subsysteem wordt toevertrouwd aan twee 2x2W Harman Kardon-luidsprekers dankzij de Dolby-certificering en de resulterende volume is vrij hoog met discreet krachtige bass. In het pakket vonden we geen accessoire naast de machtslevering van 135W.

Het chassis is zeer compact en dun (26mm), en ook vanwege de aanneming van de SSD + vaste schijf Combo wij doen niet vinden de optische speler aan boord. Accu IBM Thinkpad s440s De materialen gebruikt voor het frame zijn stijve satijn plastic dat de vingerafdrukken niet behouden, en het gevoel aan de aanraking van degelijkheid, hoewel andere fabrikanten meer waardevolle aluminium kozijnen bieden. Er zijn geen ontbrekende verbindingsopties, met twee USB 3.0-poorten, een USB 3.1 Type-C Gen 1, een SD-kaartlezer en HDMI-uitgang aan de rechterkant van het frame, en een ander USB 2.0 aan de linkerkant waardoor bedrijf aan de aparte aansluitingen voor hoofdtelefoon en microfoon , de Ethernet-poort, en het netwerk macht jack. Een gedetailleerd overzicht van de verschijning van de notebook in de unboxing video hieronder vinden.

Hieruit volgt dat de CPU tijdens de benchmarks van toepassingen en 3D-games (die u kunt zien in detail de resultaten in de galerie) verzuimd heeft niet alleen te handhaven de nominale frequentie, maar ook van boost op alle vier cores, gelijk aan 3,4 GHz (3 In de dual-Core en 3 GHz in enkele kernpopulatie GHz). Accu IBM Thinkpad s540s Hoewel op papier moeten de Games beter gaan op de Asus ROG 1050 Ti, de hogere snelheid van de CPU maakt niet een knelpunt op dit model Lenovo, en de resultaten van de tests die hebben we vergeleken zijn de bevestiging. Dankzij de aanwezigheid van de PCI-E Samsung 960 Evo SSD, beschikbaar in verschillende deelstukken op de verschillende configuraties, het laden van het besturingssysteem en de verschillende toepassingen is erg snel, waardoor de computer een reactiviteit die nauwelijks kunnen vinden op machines deze prijsklasse.

Met name merkbaar is het koelsysteem, gebaseerd op een dubbele ventilatorsysteem en koperen heatsinks geplaatst aan de achterzijde waarmee een uitstekende warmte-uitwisseling. Zelfs tijdens deze hete zomer, temperaturen zijn nooit verder gegaan dan 70 graden op CPU's en GPU's tijdens de meer intense lasten zoals de synthetische benchmarks en de titels die we geprobeerd, en het frame bleef koel genoeg om aan te raken. En het is ook mogelijk om in te stellen van de extreme koeling door middel van de vooraf geïnstalleerde Lenovo nerve Center-Software, die duwt de fans om volgas doordat zeer koele temperaturen net onder de 60 graden tegen de prijs van een toename van de ruis zelfs te overdreven, altijd rond de 50dB. Niet dat de GTX 1050 een moeilijk is te verdrijven van de kaart, maar de Accu IBM Thinkpad t440s dat wij hadden getest onlangs vergelijkbare hardware gemonteerd en kan niet goed verwijderen van de gegenereerde hitte.

Verhuizen naar de zwakke punten van deze laptop, is het zeker de 3-cel batterij en het toetsenbord. De eerste is net genoeg en loopt snel genoeg zelfs in de eenvoudige navigatie (slechts vier uur), vooral als de helderheid van het scherm is ingesteld op maximaal, terwijl bij vollast jij niet zelfs een uur bereiken. Het toetsenbord is verlicht rood en instelbaar in twee intensiteiten of offline, terwijl de afstand tussen de toetsen 1.7 millimeter is. Dit maakt het legioen Accu IBM Thinkpad x230 nauwkeurige schriftelijk en daarom ook nuttig om de begeerde office, maar op het gaming gebied zeker ontbreekt een in meer vistuig, resulterend in een heleboel anoniem.

Accu voor IBM ThinkPad X230s

Door te trekken van de bedragen, de Lenovo legioen Y520 is een zeer goede midden-op low-end gaming notebook. Evenwichtig, licht en met een uitstekende koelsysteem, is het kundig voor al de hogere productiviteit dankzij de krachtige Intel i7-7700HQ, de 16 GB DDR4 en de PCI-e SSD ladingen gemakkelijk te beheren. De GTX 1050 beheert alle moderne titels in Full-HD zonder problemen uitgevoerd, maar u zult moeten geven sommige filtereffect/om de framesnelheid op het gebied van 60 beelden per seconde.