Accu voor Asus a32-k53

U komt snel in Chili Zenbook 3 deluxe van Asus, een team dat komen zal om door te gaan met de successen die zijn behaald door de Accu Asus a32-k53.

Het is een zeer draagbare apparatuur met een dikte van schaarse 12.9 mm. En een gewicht van slechts 1.1 kg. Met de typische grootte van een 13-inch-ultrabook, de Asus UX490 beschikt over een 14-inch scherm met ultra dunne randen, die het onderscheidt van Zenbook 3 waarvan het scherm slechts 12,5 was ''.

Deze laptop combineert prestaties en design met verbluffende resultaten. Het heeft meer USB-poorten en kundig voor steun van maximaal 2 4 K UHD gelijktijdige schermen, via de USB 3.1-indeling met Thunderbolt 3.0.

De nieuwe Zenbook 3 Deluxe functies top-of-the-range kenmerken, zoals haar design afwerking en high-definition geluidskwaliteit, aangedreven door een 4 luidsprekersysteem gezamenlijk ontwikkeld door Harman/Kardon, behaalt superieure geluidsdruk zonder vervorming.

De Accu Asus a32-k93 is uitgerust met de 7e generatie Intel® Core™ i7 processors en PCIe® SSD opslag tot 1, bereiken van lezen en schrijven snelheden tot 20 keer sneller dan een traditionele harde schijf.

Haar autonomie staat ook uit, aangezien er een speciale lithium-polymeerbatterij-met 46 wh capaciteit-dat maakt de meeste van de innerlijke holte van de apparatuur tot maximaal 9 uur van autonomie. Bovendien, en zoals sommige high-end smartphones, heeft fast-laden-technologie, waarmee tot 60% van de batterij in slechts 49 minuten opladen.

Wat betreft de connectiviteit, is de Zenbook 3 Deluxe niet achterblijven als het is uitgerust met de nieuwste industriestandaarden, Bluetooth® 4.1 en Wi-Fi 802.11 dual-band die tot 3 keer sneller dan de vorige generatie van 802 .11n.

Met uitstekende eigenschappen in prestaties, draagbaarheid, audio en video blijft de Accu Asus a32-k55 op het pad van de successen van Zenbook 3, met de hand van kenmerken die het onderscheiden van zijn voorganger. Uw aankomst op het land is gepland voor de komende maanden en in de detailhandel en speciale winkels beschikbaar zal zijn.

De gloednieuwe Asus ROG Zephyrus kost ongeveer EUR 3000, en dus dit soort computer is pure dwaasheid, vooral wanneer een soortgelijke prestaties maakt een desktop-PC maximaal honderd dollar goedkoper.

Nieuwigheid is gebaseerd op NVIDIA's Computex 2017 gebeurtenis aanwezig Max-Q-concept, waarvan het doel is om te passen een effectieve Weergave besturingselement in kleine enveloppen. Dus, de Asus ROG Zephyrus druk op 2,2 ponden en is minder dan een twee inch dik, ook al is de i7-neliydinsuoritin, de 16 GB aan RAM en nVidia GeForce GTX 1070-1080, of het besturingselement. In het algemeen, is deze combinatie duidelijk een krachtiger en bijna tweemaal zo veel zwaarder.

Het geheim ligt in de twee ventilator en een stoom kamer technologie gebaseerde koelsysteem, die in zijn eenvoud is.

Wanneer de laptop scherm wordt geopend, opent de grond een soort vent positie. Koele lucht van onder wordt gezogen en binnen de resulterende warme lucht uit de laptop wordt omgeleid. Hoewel het mechanisme is een soort van purkkaviritys, in ieder geval het besturingselement blijft afkoelen tot de aanraking van het scherm, het wijzigen van de hardware.

Naast de relatief dunne structuur van de garantie zijn verlichte toetsenpaneel van Accu Asus a32-k72 de ledein en in de onderste rechterbenedenhoek geplaatst zweem stempelkussen, die ook fungeert als de verlichte toetsen.

Het toetsenbord is niet een polssteun, maar dankzij dergelijke dunne afscherming niet noodzakelijk kan zijn.

Verrassend is het feit dat de laptop deelvenster ominaistarkkuus 15.6-duim 1920 x 1080 weergegeven is gewoon punten. Velen ongetwijfeld zou missen de i7 processor en krachtige grafische controle als een vriend, bijvoorbeeld, 2560 x 1440-punt nauwkeurigheid van het display, maar niet alles kan krijgen.

Asus A32-N56 Accu

Deelvenster framesnelheid is 60 of 120 frames per seconde, afhankelijk van de configuratie. Bovendien, de reactie tijd-gevoelige ripeäksi de geroemde Panel om te profiteren van elke NVIDIA G-Sync-technologie, die een verontrustende speelt vertragingstijd als een klein, en vermindering van de kwaliteit van het beeld vak op de repeilyä.

Het scherm zelf is een matte afwerking, een massa geheugen van 256, 512 GB werken of een terabyte-gerangschikte ssd-station, en er zijn ernstige tekortkomingen bij het maken van verbindingen, of is het niet. De duur van de batterij, maar niet te praten over iets, want het zal waarschijnlijk worden ergens in een uur en een half en twee uren op het midden, dat is niet een onderdeel van een verrassing.

ASUS ROG Zephyrus zal worden beperkt in de komende weken, en naar de best uitgeruste vergadering kost ongeveer 3000 euro beschikbaar gesteld. Gebaseerd op dezelfde technologie, is rivaal Acer Predator 700 geprijsd grotendeels op hetzelfde niveau.

http://potentelaser.blogerka.cz/_/Accu-Asus-a32-k55-Beste-Prijs

http://www.dclog.jp/en/8529184/570168135

http://prsync.com/kopenaccu/-nieuwe-asus-kvd-accu-lage-prijs-1831890/