A41-X550A Asus Laptop Accu

Terwijl gaming laptops waarschijnlijk zijn bekend voor hun macht en stof, de nieuwe Zephyrus, de nieuwste aanbod door Accu Asus a41-x550a , onder dat de productlijn van de Republiek van Gamers (ROG) is niet alleen aangedreven door powered by 7e generatie Intel Core i7 en NVIDIA GeForce GTX 1080, met 120Hz Full HD G-SYNC weergave, nu lijkt ook's werelds dunste gaming laptop.

Met de nieuwe Zephyrus (model GX501) schijnt dat ASUS probeert te maken geloven hoeft u niet een desktop PC te doen sommige ernstige gaming en zal zij gemakkelijker dan ooit om uw show op de weg te nemen. Het beschikt over een ongelooflijk ultra-slanke profiel dat van 17,9 mm op zijn hoogste punt tot slechts 16,9 mm uitvergroten en gewicht van 2.24 kg. De grootte ondermijnd niet zijn macht, natuurlijk met de Kaby Lake CPU en de nieuwste NVIDIA grafische GPU.

Het is natuurlijk logisch dat dingen warm onder de kap krijgen kunnen met zoveel gaande is in zo'n kleine ruimte. Te dien einde Accu Asus A41-X550E heeft opgenomen een exclusieve actieve aërodynamica systeem (AAS) dat kan dingen koel te houden in een rustige manier met behulp van hun AeroAccelerator (AA)-technologie, die houdt niet alleen lucht stroomt door de laptop het ook doet het zeer snel en efficiënt. De ingebouwde ventilator heeft een 3D-gebogen oppervlakte cover die niet alleen de lucht circuleert, het is ontworpen om efficiënt verplaatsen van de luchtstroom uit de buurt van de componenten. Bovendien als de laptop cover geopend is, het zorgt ervoor dat de onderkant van het chassis Flex die verder verhoogt het volume van de luchtstroom, het bedrijf zegt, met een extra 20%. Alle verteld, de VV-regeling wordt verondersteld om de stabiliteit van het systeem te maximaliseren door het bijhouden van de temperatuur binnen een redelijke operationele bereik. Hierdoor kan ernstige gamers deelnemen aan grote marathon sessies, vaak de CPU en GPU hard duwen, zonder te hoeven bekommeren om het systeem oververhitting.

Het speciaal ontworpen toetsenbord heeft doelbewust zijn geplaatst aan de voorkant van het chassis, waardoor het het gevoel en de vertrouwdheid van desktop toetsenbord tegelijkertijd moeten ook bijdragen aan de efficiënte luchtstroom het systeem. Ook niet te ongedaan worden gemaakt door desktopsystemen, Accu Asus a32n1405 ook opgenomen zijn AURA RGB verlichting technologie waardoor aanpasbare Belichtingseffecten over het hele klavier en andere gebieden. Het toetsenbord is ook zo ontworpen dat opdrachten correct worden geïnterpreteerd, zelfs wanneer tot 30 toetsen worden ingedrukt op hetzelfde moment. De Zephyrus is ook uitgerust met een touchpad aan de rechterkant van het toetsenbord met een sneltoets geactiveerd 10-toets functie systeem.

Het 15.6" display biedt een Full-HD (1920 x 1080) wide-view Anti-Glare panel. Het biedt tot dat een vernieuwingsfrequentie van 120Hz met NVIDIA G-SYNC ontworpen om te helpen het display mooi synchroniseren met de grafische kaart uw gameplay visuals glad te houden. De laptop heeft een 100% sRGB-kleurengamma waardoor u realistische kleuren vanuit vrijwel elke hoek bekijken.

Voor connectiviteit, de Accu Asus a42-g750 Zephyrus omvat ook een poort van de USB-C 3.1 met Thunderbolt 3, vier USB 3.1 poorten, een HDMI-poort en een 3.5 mm microfoon/combo hoofdtelefoonhefboom en natuurlijk, een ingebouwde HD-camera, Bluetooth en 802.11ac Wi-Fi.

Accu Asus A41-X550A

Terwijl er niet lijkt te worden van de laatste vaste gegevens van configuraties, prijzen en beschikbaarheid, is het blijkt dat zal er een GX501VI en een GX501VS. Volgens de ASUS ROG Blog, zal de GX501VI (alleen) beschikbaar zijn in zowel de Amerikaanse & Canada vanaf 27 juni 2017. Prijzen in de VS: GX501VI begint bij US $2,699; GX501VS US $2299. In Canada, de GX501V1 begint bij $3,499 en verwachte voor zitten voorhanden bij retailers als Best Buy Canada berekent, Memory Express, NewEgg.ca en NCIX. Geen info op prijs of beschikbaarheid op het andere model.

http://www.fururu.net/user/laserverde/20170704164828 http://potentelaser.informe.com/blog/2017/07/04/accu-voor-asus-a42-g750-5900mah/ http://potentelaser.blogfree.net/?t=5644124